El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

QUI SOM? 1

Presentació de l’escola

Castells i Cavallers té present en cada moment la importància d'una relació de confiança entre els membres de l'escola i les famílies. Confiança per transformar-la en tranquil•litat i satisfacció per part de tots.

L'escola interactua amb les famílies, tan amb els pares o familiars d'alumnes, com famílies externes a l'escola que s'interessin per les activitats que realitzem amb el suport de professionals com nutricionistes, psicòlegs, personals docent,etc.

La principal motivació d'aquest desig de comunicació continua és potenciar la participació activa de tots els membres, per fer de l'escola un lloc que creix així com els seus petits alumnes. Us convidem a què podeu comprovar per vosaltres mateixos, no només el que fem i com ho fem, sinó on ho fem.

Es nostre espai, on es desenvolupen totes les emocions diàries en forma de joc, és un dels valors més mimats de l'escola. La seva llum natural en tots els seus racons, els seus colors que conviden a somiar, el seu teatre amb les seves titelles que mai descansen i l'hort jardí del pati que canvia de color i de formes contínuament.

L'escola és pràctica i s'ajusta a les necessitats horàries de les famílies. Castells i Cavallers roman oberta de 7:45 a 19:00, de dilluns a divendres i durant tot l'any. Exceptuant ponts i dos dies de lliure elecció.