El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

PLÀNOL DE L'ESCOLA


planol
El nostre espai ambient

Tenim cura dels detalls, essent la base fonamental dels serveis que oferim als més petits. El nostre espai i el seu ambient són peces fonamentals. Transformem l’espai ambient, seguint unes pautes educatives que possibilitin l’aprenentatge a través dels jocs, i facilitant l’activitat pedagògica als nens i educadors.

Com tenim distribuït el nostre espai?

Cada grup d’edat té la seva aula corresponent. Totes les classes disposen de canviadors a la mateixa aula, les classe de 2 i 3 anys tenen WC perquè comencin a incorporar les pràctiques higièniques bàsiques.

Aula de 0 a 1 any
Aula de 1 a 2 anys
Aula de 2 a 3 anys
Aula de 2 a 3 anys

Cuina Pròpia: Aquest espai compleix amb les normatives d’higiene alimentària. El menjar és elaborat integrament a les nostres instal·lacions.
Menjador: Cada aula té el seu espai pels àpats separat de la resta d’aules.
Sala polivalent: aquesta sala té usos diversos, serveix per fer els muntatges de psicomotricitat, taller de teatre i les classes d’anglès amb la professora americana.
Instal·lacions Exteriors (llum natural a tota l’escola, pati exterior amb terra tou, parc amb jocs infantils per somiar i hort casolà).
Despatx i sala de mestres, on es realitzen les reunions amb les famílies.

Aquests espais estan acompanyats per equipaments de qualitat, que compleixen els requisits qualitatius i de seguretat pels més petits. Les aules estan equipades per complir amb els objectius psicopedagògics del centre. És fonamental que els nens es trobin en un entorn confortable i “el sentin seu, com una continuació de casa seva”.

Els materials didàctics i jocs estan adaptats a cada edat, per facilitar el desenvolupament de les seves habilitats i capacitats d’aprenentatge. Tots els materials es relacionen amb les activitats programades setmanalment, fins i tot amb aquelles més innovadores en l’àmbit educatiu.

Les instal·lacions i equipaments de la nostra escola compleixen amb les normatives i legislació vigent en matèria de seguretat, prevenció de riscos laborals, certificats d’higiene alimentària i distribució d’espai físic.

Alguns exemples són:

•Aïllaments especials i climatització adequada
•Dobles proteccions de vidres
•Endolls a més de 1,6 m
•Canviadors i lavabos adaptats a les diferents edats
•Ventilació entòlpica per a renovació de l’aire.
•Paviment de parquet AC5 especial per centres escolars
•Cuina separada i perfectament condicionada
•Sanitaris condicionats a la edat del nen
•Pati amb proteccions anti-caigudes d’objectes de sobre
•Proteccions a cantonades i portes

E.B.Castells i Cavallers - C/ Josep Morató i Grau, 4 (local), 17004 - Girona - Tel. 872.08.11.22 - info@castellsicavallers.com