El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

EQUIP DE TREBALL

Personal docent i la direcció

Els pares i famílies dels petits tenen accés directe a tots els mestres i tècniques en educació infantil d'aquest equip de treball així com amb direcció de forma diversa: a través de consulta directa diàriament, a la llibreta/agenda de seguiment diari, en les que les famílies poden anotar el que necessitin, a través de correu electrònic, concertant visita o a les reunions que es mantenen amb la direcció i el professor/a referent.

Tant personal docent com direcció realitzen de forma conjunta el programa educatiu anual de l’Escola i poden introduir novetats durant el curs que donin més qualitat creativa a les activitats.

Responsable de cuina

La responsable de cuina vetlla, juntament amb la nutricionista que col·labora amb l'escola, perquè els nens mengin de forma sana des de l'equilibri mediterrani. Assessorem els pares dia a dia i es fan xerrades dirigides a la resolució de dubtes quotidians d’alimentació. L’Escola posa a disposició de les famílies el correu electrònic de la nutricionista i farmacèutica que treballa conjuntament amb l’Escola per ajudar-nos amb el dinar de casa.

Responsable de neteja

Tot seguit parlem de la responsable de la neteja, que té cura de tots i cadascun dels detalls i racons de les instal·lacions. Funcions molt importants donat que la higiene y la neteja és requisit indispensable.