El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

CUINA DE QUALITAT

Cuina

Per fer realitat aquest programa educatiu disposem d’instal·lacions amb cuina pròpia, basada en productes naturals i de mercat. Els aliments que utilitzem són locals i procedeixen de proveïdors que els cultiven o distribueixen a Girona.

Assessorament professional especialitzat: les dietes tenen el suport professional de personal extern qualificat que fan el seguiment i control alimentari necessari per garantir la idoneïtat dels nostres aliments. Tractem casos específics d’al·lèrgies o disfuncions digestives, així com disfuncions alimentàries a través d´una nutricionista.

Realitzem tallers d’alimentació amb les famílies, de forma gratuïta, per dotar-los de més eïnes en el seu dia a dia amb els fills a casa.

Aquests tallers els realitzem amb diferents professionals amb una gran experiència en el món dels aliments I els infants. En són exemples la participació de la Laura Isabel Arranz amb l’Escola i el seu llibre “ Què hi ha per sopar?”.

Motivem als nostres petits de forma continua amb l’hort de l’Escola, la participació de la cuinera amb els tallers de cuina a les propies classes amb la mainada, el tasteig de nous productes que casa els costa més…

E.B.Castells i Cavallers - C/ Josep Morató i Grau, 4 (local), 17004 - Girona - Tel. 872.08.11.22 - info@castellsicavallers.com