Nursery Rhymes


L’objectiu bàsic d’aquest programa és que tots els alumnes de l’escola, de 4 mesos a tres anyets, escoltin a les seves educadores, amb les que comparteixen el seu dia a dia, les expressions més freqüents en anglès i català.

Aquestes frases, a les escoles Bressol, es repeteixen cada dia, com per exemple: ets un noi /a valent, perquè plores?, deixa això, anem a escoltar un conte, si us plau…Per tant, cal aprofitar aquesta freqüència per que el petit/a, cap a finals de curs, entengui la frase en anglès.

Es tracta d’un mètode natural que no fa servir fitxes sinó que aprofita les expressions diàries de l’escola. Aquestes frases estan basades en el sistema KIDDY ENGLISH de Vaughan Systems, un dels millors llibres d’entreteniment per a pares i fills de 0 a 9 anys.

Aquestes frases estan organitzades per temàtiques, com per exemple els hàbits, les parts del cos, vestir-se i preparar-se, el menjar, l’estiu…Alhora es reforça amb cançons ajustades a aquests temes perquè millori l’aprenentatge i el faciliti.

Les famílies disposaran d’un CD per casa amb la finalitat de compartir i millorar aquest primer contacte amb l’anglès dels nostres petits/es.